Multifunctioneel - Compostzeef

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Multifunctioneel

Compost zeven kan ook zonder rugpijn!

Met deze multifunctionele Compostzeef kan je zelfs meer dan alleen compost zeven.

-Ecologisch werken zonder stroom - geen geknoei met elektriciteitsdraden en haspels - door een eenvoudige handbediening altijd het juiste toerental en geen probleem met rondvliegend materiaal vanwege een te snel draaiende trommel - compacte uitvoering - makkelijk op te bergen in garage of tuinhuisje - slechts 4,5kg.

- Compost zeven en tezelfdertijd mengen met zand uit het kippenhok of gebruikte potgrond. Zo bekom je een ideale mengeling voor bloempotten of bloembakken.

- Hakselhout. Grove en fijne delen kan je scheiden, zodat je bijvoorbeeld de grove delen kan gebruiken tussen de struiken of op je tuinpad, maar ook als basismateriaal voor een nieuwe opstart van compostvat of compostbak. De fijne delen zijn dan weer ideaal als toplaag voor bloembakken of bloempotten, en voorkomt het uitdrogen van de potgrond.  

- Drainagematerialen zoals gepofte kleikorrels of potscherven in bloempotten en bloembakken, haal je er gewoon weer uit door de potkluiten enkele keren rond te draaien in de trommel. De wortels doe je uiteraard in de compostbak of compostvat. Het zand kan je opnieuw mengen met verse gezeefde compost en de kleikorrels of potscherven zijn klaar voor hergebruik.

- Kleine steentjes haal je moeiteloos uit uw tuingrond.

- Kinderzandbak. Klein speelgoed tover je zo weer tevoorschijn. Takjes en bladeren, uitwerpselen van konijnen, katten en andere huisdieren verwijder je probleemloos.

- Onkruid ontdoen van zand vooraleer het in compostbak of compostvat gaat.

- en nog zoveel meer ...

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu